English

WordPress Theme

Ofertat Turistike

about-us


Ofertat Turistike

Oferte nje ditore "snow-shoes" rreth bjeshkeve te Prizrenit:

Nisja ne ora 10:00 prej qendres se qytetit deri ne lartesi mbidetare 800m. Vend Takimi dhe Kino Evropa (prapa xhamis se Sinan Pashes) pregaditja perfundimtare per nisje para oborit te café No Name.

Distanca nje drejtim 2.5km.
Pushim ne arritje 30min. (pushim dreke)
Kohezgjatja nje drejtim perafersisht 2:30 ore-kthimi 2:00ore.

Pajisjet e nevojshme:
Jakne, Pantallona, Kepuce dimri rezistente ndaj ujit, kapele doreza, cante shpine dhe duks rezerve.
Paketat e ushqimi per dreke, uji do te sigurohen nga orgaizatori.

Eshte nje shtegetim me nivel mesater te veshtersise, pergjate rruges mund ti shijonoi bukurit e maleve rreth Prizrenit, Kalase historike dhe pamjeve nga malet e Sharrit dhe atyre perrreth.

Nga organizatori poashtu ne pushime te shkurta do te sqarohen detajet e aktivitetit, dobite e ecjes ne shendetin e njeriut, njohurite rreth bjeshkatarise, orientimi ne natyre etj, etj., Do te jete dhe koha per pyetje.

Ju garantojme nje aktivitet unik dhe perjetime magjepese.

Cmimi I Ofertes

7 -Euro
5 Euro pa pakete ushqimi.

Cmimi I Ofertes

5 Euro per nxenes.
3 Euro pa paket ushqimi.

Cmimi I Ofertes

Gratis per persona me aftesi pjeserisht te kufizuara.
Kenaquni me Ecje dhe provoni dicka te re ne qytetin tuaj.