English

WordPress Theme

Hosteli Ne Prizren

about-us


HOSTELI NE PRIZREN

Hostel M99 gjindet 100m. afer qendres se qytetit. I ka 2 dhoma 6 karevateshe me banjo dhe tush kabine te perbashket.

Ofron internet dhe peshqire pa pagese.

Hosteli ka nje pamje te mrekullueshme ne mallet perreth, kalane e qytetit dhe lumin qe eshte perballe nderteses.

Ofron fjejtje per grupe dhe individe qe jane te nderlidhur me aktivitetet tona sportive, posaqerish dimerore si snow-shoeing dhe ski touring.

Cmimet jane per nje fjejtje 9 Euro

Mengjesi 2 Euro.