English

Rreth Nesh

slide

E-19 Snow-shoeing ne Kosove – Raketa Bore ne Kosove ka filluar se operuari pas trajnimit ne France me 2014. Jemi trajnuar nje grup prej tre bjeshkatareve ne teknikat e ecjet ne bore dhe kerkim shpetim ne rraste orteku dhe rreziqeve te ndryshme ne mal.

Detail

Aktivitete

slide

Aktivitetet tona do te fillojne para sezonit te dimrit me trajnime dhe vetedijesim rreth ketij aktiviteti ne Prizren.
Trajnimet do tembahen neper objekte shkollore dhe institucione o perkatese qe perbushin kushte per mbajtjen e nje trajnimi.

Detail

Ofertat Turistike

slide

Oferte nje ditore "snow-shoes" rreth bjeshkeve te Prizrenit:
Nisja ne ora 10:00 prej qendres se qytetit deri ne lartesi mbidetare 800m. Vend Takimi dhe Kino Evropa (prapa xhamis se Sinan Pashes) pregaditja perfundimtare per nisje para oborit te café No Name.

Detail

Video